Rakkerunger! Med en gang du setter foten på gjerningsstedet, vet du at dette ikke kommer til å bli enkelt. Selv om du har løst utallige mordsaker tidligere, og det skal mye til for å sjokkere deg, står du her overfor noe helt utenom det vanlige.

Dette kommer til å bli en høyt profilert sak. Ikke bare er den døde mannen både rik og berømt, men det ble også funnet en lapp med foruroligende innhold. Faktum er at dersom du ikke løser denne saken, vil du ha blod på hendene.

Rommet oser av makt og rikdom, så godt som hver eneste gjenstand i rommet er verdt mer enn du tjener i året. Mannen som ligger på gulvet foran deg er den samme mannen som i maleriet bak skrivebordet. Hvis formålet med bildet var å virke skremmende på folk som kom inn i styrerommet, så fungerte det. Under normale omstendigheter ville rommet luktet av whisky og sigarer, men etter kveldens hendelser luktet det blod og sigarer.

Theodore Jones var sønn av William Jones og arving til Jones-formuen. Jones & Jones var et av Storbritannias største foretak. De var ufattelig velstående, og de la aldri skjul på at de stod på godfot med Dronning Victoria. Men deres suksess i business stod i sterk kontrast til deres mangel på omtanke. Deres ansatte fleipet ofte med at Theodors hjerte var laget av det samme stålet som de produserte. Fakta vil gjøre det vanskeligere å løse denne saken, for listen over hans fiender er like lang som alle jernbaneskinnene Jones & Jones har laget til sammen. Var dette en gjerning utført av en av offerets mange frustrerte (aks)ansatte, en konkurrent eller en annen som var ute etter hevn...

Du befaler teamet ditt til å lete etter ledetråder i hele rommet og snu hver stein. Ledetrådene kan være på de utroligste steder, og alle detaljer kan være av avgjørende betydning. Det siste du ønsker deg er overskrifter i North Haven Gazette som hevder at det er politiets inkompetanse som er årsaken til at en farlig kriminell er på frifot. Murdet må oppklares med det samme!