Både du og teamet ditt har vært med på mye, men dette er deres viktigste operasjon til nå. Det nye selvoppnevnte landet Zekestan holder verden i et jerngrep. Deres maktdemonstrasjon og trusler om et hemmelig våpen er rett og slett skremmende. Måten den nye presidenten kom til makten virker bare å være en forsmak på hva hans syke sinn har planlagt. Deres oppgave er å stjele mikrofilmene med opplysninger om det hemmelige våpenet.

Du og teamet ditt må klare å komme dere inn på en mottakelse i Frihetspalasset i Zekestan i kveld. Under denne mottakelsen vil presidenten holde en en-times lang presentasjon.

Organisasjonen du representerer har fortalt deg at de har snappet opp en rekke med brev til gjestene på mottakelsen. De inneholder de hemmelige adgangskodene du trenger for å komme deg inn i palasset.
Uheldigvis har de forskjellige delene ankommet hver for seg og i tilfeldig rekkefølge. Det er opp til deg å sette det hele riktig sammen, slik at du kommer deg inn i bygningen. Når du har kommet deg inn i palasset må du åpne safen i presidentens rom og ta med deg mikrofilmene med opplysningene.

En ubemannet undergrunnsbane er laget spesielt for presidenten. Den venter på den hemmelige undergrunnsstasjonen i kjelleren rett under palasset. Rett etter presentasjonen vil presidenten ta denne undergrunnen til en viktig konferanse. Denne undergrunnen er den eneste mulig måten for deg å komme deg usett unna med mikrofilmen.

Hvis du blir tatt, vil organisasjonen du representerer benekte å ha noe med operasjonen å gjøre, og du vil være helt på egenhånd. Og du vet hva de gjør med forrædere i Zekestan...