Du kommer sakte tilbake til bevissthet. Hodet verker og du føler deg svimmel. Plutselig husker du... Tannlegen din hadde kalt deg inn for en årlig kontroll. Han oppdaget en jeksel han mente måtte trekkes for å unngå fremtidige problemer. Han bedøvet deg med lystgass slik at du ikke skulle kjenne noe smerte under trekkingen...

Du ser deg rundt og oppdager at du sitter på venterommet sammen med flere andre pasienter som også er i ferd med å våkne av narkosen. Da legger du merke til at dørene i venterommet bare kan åpnes fra utsiden.

Du kan også se inn på tannlegekontoret hvor du ser en kraftig jerndør med kodelås. Plutselig ringer telefonen. Du løfter av røret og lytter: “Hør godt etter. Tiden er knapp. Jeg er Dr. Siènskis sekretær. Jeg har fulgt med på eksperimentene hans en god stund. Han eksperimenterer med røntgenstråling på pasientene. I begynnelsen virket alt å gå greit. Men nå var det noen pasienter som begynte å miste hår og tenner og ble syke. Det er flere av dem vi ikke har sett på lenge nå...

Det kan godt hende at de er døde. Jeg tør ikke gå til politiet fordi broren til Dr. Siènski jobber der, og han vil gjenkjenne meg. Men jeg kan hjelpe deg å rømme og finne bevis før han starter eksperimentene sine i dag. Det første du må gjøre er å åpne arkivskapet hans. Han bytter koden på kombinasjonslåsen hver dag. Koden er basert på rekkefølgen på dagens pasienter. Det er alt jeg vet. Du vil finne bevis på Dr. Siènskis tvilsomme praksis i arkivskapet samt koden til hans rom for “spesialbehandling”.

Han kommer tilbake om en time, og da fyller han venterommet med N2O – lystgass. For å unngå det, må du lukke hovedgassledningen i rommet for “spesialbehandling”. Hvis du klarer det, kan du overmanne ham når han går inn i rommet. Jeg må legge på nå. Lykke til!”