April 1912. En drøm går i oppfyllelse! Dere har blitt valgt ut som en del av mannskapet på den usynkelige Titanic.

Kapteinen orienterer dere om ruten han ønsker å ta i dag, når en av mannskapet plutselig roper «Isfjell forut!»."

Kapteinen løper raskt til roret, og prøver å unngå isfjellet i siste sekund. Dere kan høre passasjerer som hyler. Kapteinen sier at dere må gjør dere klare. Dere gjemmer dere under bordet. Dere kan bare høre kapteinens banning når bølgene treffer skipet

Dere har vært under bordet i påvente av at situasjonen skal bedre seg i en halv time, da dere plutselig hører et høyt BANG!!!

Skipet har stoppet å bevege seg i det hele tatt. Dere kommer dere frem fra den koselige plassen under bordet og ser forut for skipet. Et stort isfjell har ført Titanic til et umiddelbart stopp. Kapteinen kommer mot dere. “Dette ser ikke bra ut. Helvete. Det må være noe galt i kjelerommet,” sier han. “Jeg går og sjekker maskinrommet for å sikre at vi kan få skipet i gang igjen. I mellomtiden, følg mine instruksjoner."

Og med disse ordene forlater kapteinen broen. Han vet nok ikke ennå at faren er mye større enn han tror. Det forrige skipet som traff et isfjell sank i løpet av 60 minutter. La oss håpe at du i det minste har så mye tid til å redde passasjerene om bord!