Sjekk ut disse FAQ's (ofte stilte spørsmål) før du går til butikken der du kjøpte produktet.
Kan jeg spille et mysterium mer enn en gang?

På samme måte som i et Escape Room "i virkeligheten" kan du bare oppleve eventyrene en gang; det er jo ikke morsomt hvis du kjenner løsningen. Men selve spillet kan spilles igjen. Du kan skrive ut alle delene, som forbrukes i løpet av spillet (indikert av et utskriftsikon), via nettsiden...

Er der nogen udvidelsespakker på vej?

Ja!Hold øye med denne siden (lenke til utvidelsespakker) for nyheter om utvidelser.

Hvor finner jeg delene som kan skrives ut igjen?

Klikk på eventyret (på denne nettsiden) som du trenger nye deler av.Klikk på Nedlastinger og delene vil bli vist. Klikk på delen og en PDF vil bli åpnet eller lastet ned umiddelbart.Mange av delene har to sider. Du kan skrive dem ut som en dobbeltsidig utskrift, eller hvis du ikke har dette alternativet, skriv ut to enkeltsidede utskrifter og lim dem sammen.

Hvor finner jeg løsningen på mysteriene?

Klikk på eventyret (på denne nettsiden) som du vil laste ned løsningen på.Klikk på Løsning, og du vil bli spurt et spørsmål om spillet, som du må svare på.Dette forhindrer at du ved et uhell laster ned løsningen før du har spillt spillet.Klikk på Last ned gjennomgang, og PDF-filen vil bli åpnet eller lastet ned umiddelbart.

Chrono Dekoder

Merk: Hvis du ikke vil spille Escape Room lenge, fjern batteriene fra Chrono-dekoderen for å unngå lekkasje.

Når vi setter inn en korrekt kode, sier den at koden er feil.

Batteriene kan være tomme.Pass på at du har innsatt nye batterier hver gang du spiller, slik at du vet at de ikke er nesten tømt.

Chrono Dekoderen slår ikke på når vi setter kontakten nederst til 'on'.

Så snart du har satt inn batteriene i Chrono Dekoderen og koblet til ‘on’, må displayet lyse opp.Hvis det ikke gjør det, må du kontrollere om 3 AA-batteriene er fulladet og at de er satt riktig inn.Den riktige plasseringen er vist i batterirommet.

Er det mulig å pause Chrono Dekoderen?

Nei, det er umulig.

Kan jeg spille på når de 60 minutter er oppe?

Ja: Chrono-dekoderen begynner å telle fra 0 til 60 igjen, slik at dere ser hvor mange ekstra minutter dere trenger for å fullføre mysteriet.

Nøklene hopper opp når vi prøver å sette inn koden.

Sett nøklene i bunnen og hold med fingrene. Chrono dekoder registrerer om dere har satt inn riktig kode.

APP

Hvor kan jeg laste ned den gratis appen?

Du kan bruke appen til å lytte til spennende bakgrunnsmusikk for hvert tema og dele en selvtillit som viser sluttiden på sosiale medier.Appen kan lastes ned fra App Store eller Google Play.Søk ved hjelp av søkeordene: escape room spillet.

Kan appen også brukes på telefonen min?

Vi har gjort vårt ytterste for å gjøre appen nyttig på så mange telefoner som mulig, men det er en sjanse for at appen ikke fungerer på telefonen din.Glem det;Du kan fortsatt spille Escape Room uten problemer.Send en epost tilDenne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.og la oss få vite hvilken telefon du har og hvilket operativsystem du bruker, og vi vil se hva vi kan gjøre.

Jeg kan ikke se appen i App Store eller på Google Play.

I så fall er appen ikke tilgjengelig for telefonen din.