Etter at du har plassert smaragden i apens hånd og sagt de magiske ordene, begynner apens øyne å lyse opp. Instinktivt tar du tak i smaragden mens rommet virker å blekne i et blendende lys. Ettersom synet ditt langsomt vender tilbake oppdager du at dere befinner dere i en form for jungel.

Hva er dette? Plutselig dukker en tanke opp i hodet ditt. Dette må være hva som skjedde med venninnen deres Natalie også.

Hvis så er tilfelle, må Natalie være et eller annet sted i denne merkelig jungelen...
Da dere ser dere rundt, finner dere en lapp stukket inn i et tre, skrevet av en som heter Roald Carter. I henhold til lappen ble Natalie bitt av en slange kl. 10, og må få en motgift så fort som mulig. Om Natalie er på et kjølig nok sted til at giften blir tregere, må motgiften fremdeles bli gitt henne innen fire timer etter bittet. Roald forklarer at han oppbevarer motgiften i sin hemmelige hytte i skogen og at han har etterlatt hint for å hjelpe dere å finne hytta.

Du ser på klokken din og registerer at den allerede er 13.00. Det betyr at det bare er 60 minutter igjen til å finne motgiften og få den til Natalie!