Hei, velkommen til Escape Room Spillet fra Identity Games.

Som i så mange Escape Rooms verden over, er dere “låst inne” i dette spillet og målet er å finne kodene for å “unnslippe” innen 60 minutter ved å løse pusleoppgaver og gåter.

Bruk hodene deres! Samarbeid, god kommunikasjon, nytenkning, kreativitet, logikk og detaljfokus er også veldig viktig.

Denne esken inneholder 4 forskjellige Escape Room-eventyr, og hvert eventyr har 3 deler. I hver del må du finne en kode bestående av 4 nøkler som du setter inn i Chrono dekoderen ved å bruke 4 av de 16 nøklene. Finn 3 riktige koder innen 60 minutter for å vinne spillet. Dere vinner eller taper sammen...

Dere starter med å åpne en konvolutt og lese introduksjonen til eventyret. Løsningen av gåtene forklarer seg selv. Konvolutten inneholder forskjellige ledetråder som er nødvendige for å finne koden.

I hver runde undersøker dere et av elementene i rommet på brettet. Her vil dere søke etter en eller flere skjulte ledetråder for å løse mysteriet. Er dere klare for utfordringen?

Chrono dekoder

I løpet av spillet vil dere av og til komme over teksten eller ER logoen. Dette er viktig informasjon ettersom det betyr at dere må gjøre om noe ved å bruke en av dekodersystemene på de to sidene av Chrono dekoderen. Klokka på Chrono dekoderen teller ned, legger til den nødvendige atmosfæren og forteller når dere kan få et nyttig hint.