En hel haug med billetter til fornøyelsesparken: du er ikke helt sikker på om du er heldig eller fortapt.

Fornøyelsesparken var i utkanten av byen, rett ved skogen. Halvparten av attraksjonene var skiltet med stengt, og den andre halvparten burde også vært det. Du husker at du var her da du var liten, og du husker at den ble stengt etter at den lille jenta forsvant. Alt de noensinne fant var et rødt sløyfebånd i skogen. Parken ble åpnet igjen noen år senere, men den kunne like gjerne forblitt stengt, det var nesten aldri noen som dro dit.

 For å gjøre vondt verre, begynner det å styrtregne. For å unnslippe regnet går du inn i et telt hvor det pågår et freakshow. Dette showet er den verste delen i hele parken, og du bestemmer deg for å ta det for den spøken det er og bare le deg gjennom hele seansen. Det er grusomt, så du blir glad når de annonserer at det er tid for avslutningsnummeret. Showet ledes av en skummel klovn som kalle Glade Tom. Han trenger noen frivillige. Du og vennene dine inviteres til å hjelpe Glade Tom med showet hans. Etter en langtekkelig intro, oppdager du at dere skal være med på et magisk triks. Dere settes i et bur, og et stort tøystykke gjør at du og vennene dine er omgitt av mørke. Det siver opp røyk rundt dere, og du kjenner at buret beveges bakover og ut av teltet på et skinneopplegg.

Det har så langt vært skummelt, men moro. Det endres brått når klesstykket trekkes av buret. Glade Tom stirrer deg rett i ansiktet. Han ler høyt, og han leker med en stor kniv. Buret befinner seg i klovnens omkledningsrom, og du innser at dere er i skikkelig trøbbel. Glade Tom smiler og sier “Hvordan våger dere å gjøre narr av showet mitt? Latteren deres skal stilne i natt”.

I samme øyeblikk høres banking på døren: “Tom, showet starter nå”.  Tom ser seg rundt og smiler. “Ser dere senere, ha det så lenge mine venner, nyt tiden dere har igjen sammen”. Glade Tom gir apekatten sin en kjeks og roper “hold kjeft, Tim” til seg selv på veien ut. Showet varer en time, selv om det føles mye  lengre. Det er ikke en snøballs sjanse i helvete for at dere ønsker å være i omkledningsrommet når han kommer tilbake, spesielt når dere oppdager et lite rødt sløyfebånd spikret opp på veggen…

Tilleggspakker selges separat og avhengig av tilgjengelighet.