Å spore opp Dr. Quarks har ikke vært noen enkel oppgave, men nå er dere endelig her, i år 2615 ved hans hemmelige base… om alt er riktig, vel å merke.

Tidsmaskinen ser ut til å ha landet i den store forgården på en rar, futuristisk bygning. En stor robot står i et hjørne. Den må være 30 meter høy! Er ikke det den fra avisen? Den Quarks planlegger å bruke til å erobre Låsholm? Plutselig hører dere en stemme bak dere. “Velkommen, medtidsreisere!” Dere snur dere rundt for å se en mann kledt i en labfrakk: Dr. Quarks! Han fortsetter: “Liker dere roboten min? Jeg har døpt den BigBot, for å skille den fra SmallBotsene. Åh SmallBots, vennligst kom og si hei!” På hans kommando, stormer dusinvis av små roboter ut av skjulte luker rundt hele forgården, og omringer dere.

“Følge våre ‘gjester’ til ‘gjesterommene’”, kommanderer Dr. Quarks med et ondt glis om munnen.

Mens SmallBotsene fører dere vekk, roper Dr. Quarks etter dere: “Om én time vil jeg ta med BigBot til vår tid for å erobre Låsholm. Vær så snill å vokt basen min til jeg er tilbake.... Muhahahaha!”

SmallBotsene leder dere gjennom en labyrint av korridorer og rom. Del gruppen deres i 2 og lås hver halvdel i forskjellige lagre, som begge er fylt med ødelagte roboter. Begge rommene er koblet sammen via en dør, men bare ett har en ekstra utgang, som leder tilbake opp mot labyrinten av korridorer. Uansett, så er døren mellom rommene, så vel som utgangen, begge blokkert av dødelige lasere. Dere blir nødt til å deaktivere alle laserne først...