Etter å ha satt inn det riktige året, setter tidsmaskinen seg selv i bevegelse med en høy ‘poof’ lyd. Alt rundt dere ser ut til å endre og deformere seg ettersom maskinen skyter fart gjennom et ormehull, inntil det endelig kommer tilbake til tidsstrukturene med enda et høyt ‘poof’! Hvilken merkelig opplevelse. Dere må ha vært i det ormehullet i hva...? En time? Et par minutter? Eller var det bare sekunder...?

Dere rykker til da en robotisk stemme plutselig kommer ut av høyttalerne i tidsmaskinen: “Destinasjonen nådd. Gjenværende batterilevetid: 60 minutter.” Kun 60 minutter?!

Kun 60 minutter?! Dette betyr at dere bare har én time på dere til å gjøre hva dere kom hit for. Du og dine historiemedstudenter har reist tilbake i tid til året 1422 for å møte deres historielærer, Professor Jura og hjelpe henne i sitt oppdrag: å finne en vei for og stoppe Dr. Quarks’s onde plan. Ettersom dere kommer ut av tidsmaskinen ser dere dere godt omkring. Borte er husene i Låsholms nabolag, borte er bilene og veiene. Istedenfor, er det gress, trær og en middelalderlandsby med et slott i det fjerne. Maskinen fungerte virkelig! Da dere oppdager er gruppe riddere på hester ridende mot dere, gjemmer dere raskt tidsmaskinen i buskene. Dere vil ikke bli anklaget for hekseri…

En ridder rir frem til dere og åpner visiret. “Det er meg, Jura! Hør nøye etter. Informasjonen jeg trenger er i biblioteket til Sølvridderne. Problemet er at de ikke vil tillate noen utenfor sine rekker inn i biblioteket, så jeg har bestemt meg for å selv ta opptaksprøven for å bli en Sølvridder. Jeg trenger deres hjelp til å gjøre det. Vær så snill og heng med så godt dere kan!” En av Sølvridderne nærmer seg dere og sier: “Ah, dere må være Lady Juras væpnere! Så rare klær dere har… Vel vel. Jeg er Sir Herstry. Jeg skal ha oppsyn mens dere hjelper Jura å fullføre hennes 4 ridderlige oppdrag for å bevise sin verdi som en Sølvridder. Her er noen gjenstander som kan hjelpe dere i oppdragene deres. Lykke til!”