menu button
  example
  logo

  Escape Room The Game

  Over Escape Room The Game

  Welkom bij Escape Room The Game van Identity Games. Beleef de spanning van een echte Escape Room bij je thuis! Net als bij een echte Escape Room, ben je ook bij dit spel "opgesloten" en moet je de codes vinden om binnen 60 minuten te ontsnappen.

  Kraak je hersenen! Teamwork, communicatie, vindingrijkheid, creativiteit, logica en aandacht voor details staan centraal.

  Het spel bevat 4 verschillende Escape Rooms en elk avontuur bestaat uit drie delen. In elk deel moeten jij en je team een code kraken die jullie invoeren in de Chrono Decoder, door 4 van de 16 sleutels te gebruiken. Vind de drie goede codes binnen de 60 minuten en je wint het spel. Het is dus samen winnen of samen verliezen...

  Je begint met het lezen van de introductietekst van het mysterie op de eerste envelop. Open dan de envelop en begin! Het oplossen van het mysterie spreekt voor zich. De elkaar opvolgende enveloppen bevatten verschillende attributen die nodig zijn om de codes te vinden. Voor elke speler is iets te doen, dus steek je handen uit de mouwen.

  Chrono Decoder

  Tijdens het spel zal je af en toe het ER logo tegenkomen. Dit is belangrijke informatie! Het betekent dat je de Chrono Decoder moet gebruiken om iets te ontcijferen. De Chrono Decoder telt af, maakt spannende achtergrondmuziek en geeft aan wanneer je een hint mag gebruiken.

  Chrono Decoder:

  Telt de tijd af
  Maakt spannende achtergrondmuziek
  Geeft aan wanneer je een hint mag gebruiken
  00:59